ZAVRŠIO U KOMI: Mladić ispao iz automobila kod Obrenovca

Autor: Tanjug

Hronika

21.01.2018

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pet osoba povređeno je tokom noći u pet saobraćajnih nezgoda, a jedan od njih je zadobio teške povrede kada je ispao iz automobila na putu Boljevci-Obrenovac", rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Hitna zbrinula teško povređenog mladića kod Obrenovca/Foto: Ilustracija

Muškarac (30) je u komi prebačen u KBC "Zemun" nakon što je Hitna pomoć dobila poziv u 04.08 sati, ali se ne zna tačno vreme prevrtanja automobila na putu Boljevci - Obrenovac.

Jedan mladić (24) lakše je povređen u 19.54 časova na kružnom toku kod Opštine Novi Beograd i prebačen je u KBC "Zemun".

Još jedan mladić (22) povređen je u 23.24 sati na uglu Severnog bulevara i Ulice Veljka Dugoševića na Zvezdari i, sa povredama skočnog zgloba i kuka, prevezen je u Urgentni centar.

Muškarac (25) zadobio je posekotine glave u 23.52 sati u Ulici Vladimira Popovića kod broja 10, te je prebačen u KBC "Zemun".

Muška osoba povređena je u 3.20 sati na uglu Prvomajske i Ulice Rada Končara i zbrinuta je na licu mesta odbivši dalji transport.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 103 puta, od kojih 19 puta na javnom mestu, a javljali su se i astmatičari, srčani, hipertoničari i ostali hronični bolesnici.

U Beogradu je juče zabeleženo šest saobraćajnih nezgoda, ali nije bilo teže povređenih, a Hitna pomoć je imala 127 intervencija od kojih je 25 bilo na javnom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading