Žena karatiste odbrusila ubici: SRAMOTA JE UBITI KUMA!

Autor:

Hronika

18.01.2018

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja (32) i Marko Miljković negirali su juče u Višem sudu u Beogradu umešanost u ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića u januaru 2016. u centru Beograda, dok je treći optuženi Mirko Kojić u bekstvu i sudi mu se u odsustvu.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Channel
Veljko Belivuk

Nabavili auto

- Krivično delo nisam učinio niti imam veze sa tim što mi se stavlja na teret. Nije mi poznato ništa iz optužnice. Odbranu neću iznositi - rekao je Belivuk.

Svedoci, među kojima su i Bojana Belivuk, supruga optuženog, i Violeta Milošević, žena ubijenog karatiste, ostali su pri ranije datim iskazima u policiji i tužilaštvu. Miloševićeva je upitana i o poznanstvu sa optuženim Miljkovićem.

Marko Miljković i Veljko Belivuk negirali umešanost u likvidaciju

- Miljković nam je venčani kum. Kada je Vlastimir pretučen ispred jednog splava, Miljković ga je nagovarao da se osveti. Nudio je da mu nabavi oružje, eksploziv i automobil - rekla je Miloševićeva i dodala da je Miljković to izjavio pred njom dok su sedeli u restoranu.

Tokom suđenja iskaz je ponovio svedok Milan Tomanić, kum optuženog Kojića, koji je pitan o automobilu korišćenom prilikom likvidacije.

- Kojić je došao kod mene sa Miljkovićem i još jednim dečkom sa kačketom i naočarima. Hteo je da kupi strani automobil bez registracije, a preko interneta smo našli jednu mazdu i otišli po nju u Žabare. Kad smo je uzeli, Kojić je iz kola izvadio neke tablice i stavio ih na mazdu. Ne znam šta se posle dešavalo sa autom - rekao je Tomanić i dodao da mu je Kojić rekao da je vozilo poklon za druga.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Violeta Milošević

Optuženi Miljković nam je venčani kum. Kada je Vlastimir pretučen, on ga je nagovarao da se osveti i nudio mu oružje, eksploziv i automobil, svedočila supruga ubijenog

Jedan od advokata odbrane je potom izjavio da su svi svedoci irelevantni za slučaj, te da sudija nije lepo upozorila Tomanića da ne mora da svedoči ukoliko time može da ugrozi sebe ili se izlaže sramoti.

- Sramota je ubiti kuma - izrevoltirano je na to rekla Miloševićeva, aludirajući na optuženog Miljkovića.

Pokušavao da pobegne

Podsetimo, Milošević je ubijen 30. januara prošle godine u sačekuši u blizini stana u kojem je živeo u Ulici 27. marta u Beogradu. Napadač je u ispalio deset hitaca iz škorpiona u Miloševića dok je pokušavao da pobegne. Ubica ga je na tramvajskim šinama, gde je i pronađeno telo, sustigao i ispalio mu još šest metaka u glavu! Trojica optuženih terete se za pomaganje, dok je izvršilac zločina nepoznat.

Pozdrav braći "grobarima"

Više od 20 pristalica Partizana i prijatelja optuženih Belivuka i Miljkovića došli su da im pruže podršku tokom suđenja u Višem sudu. Belivuk je prilikom ulaska u sudnicu pozdravio prijatelje.

- Pozdrav, braćo - rekao je on, na šta su mu uzvratili povicima: "Drži se" i "Poljubac, Veljo". Zanimljivo je da je podršku Belivuku u sudnici pružio i Milovan Tadić, protiv koga se vodi postupak zbog sumnje da je učestvovao u napadu na Slobodana Vukića ispred kluba "Tilt" u decembru 2015. godine.

Otac žrtve: Je*em vam mater zločinačku

Osim supruge Miloševića, od komentara nije mogao da se suzdrži ni otac ubijenog.

- Ovo je smejurija! Je*em vam mater zločinačku - rekao je u jednom trenutku izrevoltirani otac.

Činjenice o ubistvu Miloševića

Pucano iz škorpiona

Nikolić se bavio obezbeđenjem ugostiteljskih objekata
Ubica mu je napravio sačekušu ispred stana
Na automobilu ubice pronađeni tragovi Belivuka
Ubica ispalio ukupno 16 hitaca iz škorpiona u Nikolića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading