Spektakularna akcija u Metropolu: Zaplenjena TONA KOKAINA i 2,5 MILIONA EVRA

Autor:

Hronika

17.01.2018

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija presekla je jedan od dosad najvećih lanaca nelegalne trgovine drogom u našoj zemlji, uhapsila trojicu stranaca i zaplenila oko tonu kokaina, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Akcija hapšenja je sprovedena u hotelu "Metropol" u centru Beograda, a u sobama uhapšenih pronađeno je i oko 2,5 miliona evra u kešu, dok je droga bila raspoređena na nekoliko lokacija u srpskoj prestonici.

RepublikaFoto: Tanjug/printscreen
Lisice na ruke stavljene dvojici Holanđana i jednom Australijancu u čijim sobama su nađene pare. Droga bila raspoređena na više lokacija po Beogradu

Nisu se opirali

- Policija je upala u hotel nešto pre 13 časova. Vikali su svim gostima da legnu na pod, nakon čega je usledilo hapšenje. U ovoj akciji uhapšen je jedan državljanin Australije i dvojica Holanđana - kaže izvor našeg lista blizak istrazi.

Izvor: Policija je upala u hotel oko 13 časova. Vikali su gostima da legnu na pod, nakon čega je usledilo hapšenje

Prema rečima očevidaca, akcija je izvedena munjevito, tako da mnogi od gostiju nisu ni znali da se nešto dešavalo.

- Jedno policijsko vozilo se parkiralo na samom ulazu i inspektori su uleteli u hotel. Gosti koji su se tu zadesili polegali su na pod, a policajci su prišli jednoj osobi i stavili joj lisice. On se nije opirao. Bio je zatečen. Ubrzo je sve bilo gotovo, kao da se ništa nije ni dešavalo. Sve vreme trajanja akcije u prostorijama i salama hotela su se normalno odvijali razni sastanci i konferencije i niko od učesnika tih dešavanja nije ni znao šta se dešava u holu - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, narko-dileri su u hotelu iznajmili više soba. Policija je pretresla svaku od njih i pronašla veću količinu novca.

- Novac su rasporedili u nekoliko soba koje su iznajmili, najverovatnije da bi što manje bili sumnjivi. Pare su bile u putnim torbama - objašnjava naš sagovornik.

Istraga se nastavlja

U akciji hapšenja učestvovali su pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) zajedno sa Tužilaštvom za organizovani kriminal. Kako saznajemo, policija nastavlja rad na ovom slučaju kako bi se utvrdilo odakle je droga stigla, kome je bila namenjena i ko je sve umešan u ovaj lanac trgovine kokainom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading