ZORAN MARJANOVIĆ PRSO U ĆELIJI: Non stop ponavlja ove reči!

Autor: Republika

Hronika

15.01.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, posle novih otkrića o ubistvu supruge Jelene, postao je strašno nervozan. Više puta je u ćeliji kao u bunilu ponavljao: "Oni su, nisam ja, oni su..."

RepublikaFoto: youtube.com/Dnevna Doza
Zoran Marjanović se slama

Zoran Marjanović odbija da bilo kome u zatvoru objasni na šta tačno misli kada izgovara tu rečenicu, ali sasvim je indikativno da je to počeo da govori baš kada je, na osnovu fotografija i dokumentacije iz istrage, postalo jasno da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu, a onda mrtva doneta i bačena u kanal na nasipu u Borči. Ko su to "oni", na koga tačno Zoran misli kada izgovara: Nisam ja, oni su, nisam ja... za sada ostaje tajna.

Veštak Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koji je obavio paralelnu istragu ovog zločina, kaže da je sada sasvim jasno da je ubistvo Jelene Marjanović "dugo i pažljivo pripreman zločin" u kome je učestvovala grupa ljudi. On je ubeđen da Zoran Marjanović upravo misli na njih kada izgovara da su Jelenu ubili "oni".

- Dokazi su sasvim jasni. Još od 1. aprila 2016. u periodu posle 17.30 časova sa Jelenom se niko od članova porodice nije čuo. Pretpostavljamo da je ona ubijena negde u to vreme. Naš obducent je, na osnovu svih dostupnih podataka, utvrdio da je njeno telo bilo u vodi između tri sata i tri dana. Kada je ubijena, verujemo da je preobučena u drugu garderobu i da su joj nokti na rukama očišćeni nekim abrazivnim sredstvom, a potom je u nekoj prostirci prebačena do kanala i tokom noći tu bačena. Brojni su dokazi u prilog svim navedenim zaključcima... - navodi za informer Šipka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading