(FOTO) Jeleni Marjanović na silu skinuta burma pre ubistva, A EVO ČIJI DNK JE PRONAĐEN NA NJENOM PRSTU!

Autor: Republika

Hronika

15.01.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DNK koji je izolovan sa pevačicinog domalog prsta desne ruke, biće jedan od ključnih dokaza protiv Zorana Marjanovića. Taj trag je, kako navode beogradski mediji, najverovatnije ostavio ubica kada joj je na silu skidao venčani prsten koji do danas nije pronađen!

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pronađeni uzorak DNK nije potpun, a beogradski forenzičari su u prvim danima istrage utvrdili samo da pripada muškoj osobi.

- Zajedno sa još nekim dokazima, i ovaj uzorak je po nalogu tužilaštva poslat na veštačenje u inostranstvo, gde je savremena tehnologija uspela da ga poveže sa DNK tragom pronađenim na donjem delu trenerke ubijene pevačice. Potvrđeno je da je u pitanju profil Zorana Marjanovića. Prethodno, tragovi blata na njegovim pantalonama potvrdili su da je bio na mestu gde je bačen pevačicin leš, iako je sve vreme tvrdio da nikada nije ni prišao kanalu - kazao je izvor iz istrage.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Fotografija noge mrtve Jelene Marjanović

On dodaje da je među novim dokazima i otisak cipele koji je takođe veštačen u inostranstvu.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

- Često se spekulisalo o Zoranovim cipelima i tragovima na nasipu, a jedan od glavnih dokaza o kojima se i dalje ne priča jeste upravo otisak cipele, pronađen suprotno od nasipa, na drugoj strani kanala u Borči gde je pronađen pevačicin leš. Taj otisak ukazuje da je ubica nakon zločina pobegao zemljanim putem u pravcu naselja Crvenka, kao i da ga je u tom pravcu čekao automobil sa saučesnicima - dodaje izvor.

Fotografije mrtve Jelene Marjanović, odnosno, stvari koje su na veštačenju, možete pogledati u našoj galeriji i OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading