JELENINOM DEVERU POZLILO ZBOG HAPŠENJA SAUČESNIKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Marjanović (33), brat Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene (33), ponovo je završio na infuziji!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miloš Marjanović

Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanović već duže vreme ima problema s bubrezima, a zdravstveno stanje mu se pogoršalo kad je saznao da će policija uskoro da hapsi osobe koje se terete da su pomagale njegovom bratu da prikrije tragove posle zločina u Borči.

Spisak imena

- Milošu se zdravstveno stanje preksinoć dodatno pogoršalo zbog stresa. On pomno prati šta se u medijima piše o njegovom bratu Zoranu, koji je uhapšen zbog Jeleninog ubistva, i o njihovoj porodici. Kada je pročitao da je policija najavila nova hapšenja, bio je potresen. U jednom trenutku dobio je napad i počeo da povraća, pa su članovi njegove porodice pozvali Hitnu pomoć. Ekipa je odmah izašla na lice mesta. Miloš je bio iscrpljen, a pomoć mu je ukazana u kući i nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak ovoj porodici.

Kako je Srpski telegraf pisao, policija je u dosadašnjoj istrazi utvrdila da je osumnjičeni za ubistvo pevačice "Granda" imao četiri pomagača, a spisak sa imenima ljudi bliskih Marjanoviću dostavljen je tužilaštvu.

Marjanoviću pomoć ukazana u porodičnoj kući u Borči i nije bilo potrebe za zbrinjavanjem u bolnici

- Svakog trenutka saučesnici bi mogli da se nađu iza rešetaka, a najkasnije do marta ove godine, kad će biti doneta odluka o tome da li će protiv Zorana Marjanovića eventualno biti podignuta optužnica - kaže naš izvor iz istrage.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Miloš Marjanović već duže vreme trpi jake bolove. Preksinoć je imao i mučninu, ali mu se ubrzo nakon lekarske intervencije zdravstveno stanje stabilizovalo. On je i krajem decembra 2017. imao problema s bubrezima, kada je završio u bolnici.

- On je tad primljen u KBC Zemun, a nakon ukazane lekarske pomoći, uz odgovarajuću terapiju pušten je kući - dodaje naš izvor.

Nije svedočio

Podsetimo, Miloš Marjanović je posle ubistva snaje, kao i ostali članovi njegove porodice, bio na saslušanju u policiji. Tad je tvrdio da je u trenutku Jelenine smrti spavao kod kuće. Samo desetak dana nakon što mu je brat uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u brutalnom zločinu, Miloš se oženio dugogodišnjom devojkom Milicom. Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, kao i brat Miloš, u istrazi su bili pozvani na saslušanje u Više tužilaštvo, ali su iskoristili zakonsko pravo da kao najbliži srodnici ne svedoče.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović
KAKO SE PONAŠAO U POLICIJI
došao s bratom i ocem
uhvaćen u lažima
pričao nepovezano
tresao se od straha
bio je nervozan
gutao knedle
lomio prste

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading