Drama u niškom KPZ: SPREČENO SAMOUBISTVO OSUĐENIKA

Autor: D.I.

Hronika

12.01.2018

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetogodišnji R.R, osuđenik Kazneno popravnog zavoda u Nišu u petak oko 17.30 časova pokušao je da izvrši smaoubistvo skokom sa jedne od zgrada paviljona u kompleksu zatvora. Iz niškog KPZ nisu želeli da potvrde niti demantuju informaciju i upućuju novinare na Ministarstvo pravde.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Srpski telegraf nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi da je reč o osuđeniku Režepi Ramadanu iz Bujanovca koji izdržava zatvorsku kaznu od sedam godina čev od 2014.godine zbog teških krađa.

Ramadan  se najpre popeo na skele postavljene oko zgrade zbog renoviranja a potom i na krov zgrade odakle je doviknuo da će skočiti. Nije imao nikakvih zahteva niti prigovora. O slučaju je odmah obavešteno rukovodstvo KPZ koje je stiglo na licu mesta a pozvana je i  Hitna pomoć.

Posle petnaestak minuta provedenih na krovu Ramadan je prihvatio poziv pregovarača i mirno sišao sa zgrade.

- Ne znam šta mi je bilo, došlo mi tako - rekao je Ramadan pri silasku pošto su ga je prihvatila ekipa Hitne pomoći, što znači da je sve učinio u trenutku psihičke slabosti .

Nezvanično se saznaje da je Ramadan na terapiji i da neposredno pre penjanja na krov preko dana nije uzeo propisanu dozu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading