Detalji jezive tuče u Sremskoj Mitrovici: Flašom unakazili lice policajcu

Autor:

Hronika

13.12.2017

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi u mitrovačkom kafiću "Carska palata" u noći između nedelje i ponedeljka teško su povređeni policajac V. N. i M. M., stražar Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, dok su pevačice Šarmeri benda dobile površinske rane od rikošeta! Policajcu i stražaru unakažena su lica, a stražar je ostao i bez uha, dok je pevačice metak pogodio u noge!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
U opštem haosu u kafiću "Carska palata" teško povređen i prijatelj policajca, zatvorski stražar kojem je odsečeno uvo

Flaše i noževi

Vatrenom obračunu u kafiću u centru grada koji se nalazi u okviru Vizitorskog centra Carske palate Sirmijuma prethodila je žustra svađa oko jedan sat posle ponoći između policajca koji nije bio na dužnosti i gostiju kafića. Sukob se, prema rečima očevidaca, vrlo brzo pretvorio u tuču u kojoj su korišćene flaše i noževi, da bi potom došlo i do revolveraškog obračuna!

Devojke koje su te večeri nastupale povređene su od rikošeta

- Stražaru M. M. potpuno je odsečeno uvo u dubinu, unakaženo mu je lice i zadobio je teške povrede grudnog koša i ruku, dok je policajcu V. N. zasečeno jedno uvo, a lice unakaženo srčom od flaše - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Dvojica povređenih muškaraca operisani su juče na odeljenju hirurgije i nalaze se van životne opasnosti, saznajemo od dežurnih lekara na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici. Devojkama koje su te večeri nastupale u kafiću zbog lakših povreda nogu od metaka u rikošetu ukazana je odmah medicinska pomoć i puštene su kući, saopštila je PR služba mitrovačke bolnice.

Čaure

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, na licu mesta policija je pronašla dve čaure koje su ispaljene iz različitih pištolja, a uhapšen je jedan od dvojice revolveraša.

2 čaure su pronađene na mestu pucnjave

- Juče i prekjuče u centru grada i na periferiji sprovedena je opsežna akcija Žandarmerije i specijalnih jedinica iz Beograda za akterima ove pucnjave. Jedan je u međuvremenu priveden, a drugi muškarac koji je pucao se još nalazi u bekstvu - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading