TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Ubio druga (16) zbog Partizana i Zvezde?!

Autor: alo.rs

Hronika

11.12.2017

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja S. (17) je u četvrtak uveče na smrt izbo Ivana Adamova (16) u Pančevu, a njegov komšija tvrdi da je reč o klasičnom sukobu mladih zbog Crvena zvezde i Partizana.

Nemanja svirepo izbo druga nožem/Foto: Ilustracija

U četvrtak su oba kluba igrala utakmice, što je isprovociralo tuču, koja je izmakla kontroli.

- Klinci su u današnje vreme odlepili! Devojčice žele da budu starlete, a dečaci kriminalci ili vođe navijača. Šta se dogodilo između njih dvojice, to samo oni znaju, ali svašta se priča. Jedni pominju da je uzrok sukoba navodni dug od 1.000 dinara, neki da je reč o odmeravanju snaga dve grupe klinaca. Međutim, ja sam čuo da su utakmice Crvene zvezde i Partizana motiv sukoba, jer se prepucavaju zbog njih - kaže jedan od komšija iz Vojvođanske ulice u naselju Misa i dodaje da je i Ivan navodno bio naoružan.

- Čuo sam da je ubijeni dečak imao nož, ali ne želim da grešim dušu. Ubijeni dečko nije bio loš. Nije pravio probleme, ali se sada pojavljuje milion verzija događaja - navodi naš sagovornik.

Prema komšijinim rečima, Nemanja ima rođenog brata, koji nije živeo sa njim i majkom, jer se otac dva puta ženio.

Ekipa Alo! juče je bila u zgradi u kojoj živi porodica osumnjičenog za ubistvo, međutim, ukućani nisu želeli da pričaju.

- Ne želimo da komentarišemo ništa, nije vreme - rekao je neko od ukućana preko interfona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading