SIN UBIO OCA NA ZVEZDARI: "Oprostite mi, nismo više mogli da živimo u bedi"

Autor: Republika

Hronika

09.12.2017

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. J. (65) pucao u svog oca S. J. (91), a onda izvršio samoubistvo. U oproštajnom pismu rekao da nije mogao da izdrži život u bedi

RepublikaFoto: pixabay.com
Policija u petak uveče našla dva beživotna tela na Zvezdari/Foto: Ilustracija

Beživotna tela oca S. J. (91) i sina M. J. (65) pronađena su u petak uveče oko 21.30 u njihovom stanu u Križanićevoj ulici 36 na Zvezdari.

Kako pričaju komšije iz zgrade, M. J. se zbog siromaštva u kojem su već neko vreme živeli odlučio da usmrti svog oca, i to hicem iz pištolja u glavu, a onda je pucao u sebe, pišu beogradski mediji.

Prema rečima komšija preminulih, tela su otkrivena tek pošto je u zgradi počeo da se oseća užasan smrad koji je dopirao iz stana na drugom spratu u kojem su živeli nesrećni otac i sin.

Jedan od komšija stradale porodice rekao je da je uzrok ove tragedije verovatno finansijska situacija oca i sina.

Živeli u bedi

- Poznajem dugo te ljude. Stari S. bio je bolestan, a o njemu se brinuo sin M. J. Mislim da su bili u velikim finansijskim problemima i dugovima, pa je zbog toga M. J. uradio ovu strašnu stvar.

M. J. je, pre nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

- Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim... Molim vas da mi oprostite... - navodno je napisao M. J. pre tragedije.

Rebić: Jeste pronađeno oproštajno pismo

Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je danas da je na Zvezdari, u Beogradu, sinoć sin ubio oca, a potom sebi oduzeo život.

- Praktično se desilo porodično nasilje, ono što sada znamo da je najverovatnije sin (65) usmrtio svog oca (91) koji je nakon toga sam sebi oduzeo život. Pronađeno je oproštajno pismo - rekao je Rebić za RTS.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading