SA PROSLAVE IH ODVEZAO U SMRT: "Izgubio sam dva druga, više mi se ne živi"

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

20.11.2017

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili smo na rođendanu kod druga i moj stariji brat je trebalo da nas vrati kući. Ne znam šta se dogodilo i kako smo izleteli sa puta. I dalje sam u šoku. Izgubio sam dva druga, više mi se ne živi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ova stravična nesreća dogodila se prekjuče rano ujutru u Ulici kralja Petra u Smederevskoj Palanci kada je "tojota jaris"

Ovo je jedva izgovorio Filip Đ., mladić koji je preživeo stravičan udes "tojote" u kom su život izgubila dva maloletna mladića Miloš Š. (16) i Pavle O. (16). Vozilom je u trenutku nesreće upravljao Milajn Đukić (21), dok je njegov brat Filip (16) sedeo na suvozačevom mestu. On je imao sreće pa je iz nesreće izašao sa lakšim povredama.

Ova stravična nesreća dogodila se prekjuče rano ujutru u Ulici kralja Petra u Smederevskoj Palanci kada je "tojota jaris", kojom je upravljao Miljan, izletela sa puta i zakucala se u banderu, a potom se prevrnula na krov.

Prema prvim informacijama, do udesa je došlo zbog neprilagođene brzine, ali će više detalja biti poznato nakon istrage.

Vozač automobila zadržan je na bolničkom lečenju i policajci ga još nisu ispitali jer od šoka nije mogao ništa da kaže.

- Nismo uzeli izjavu od Miljana Đukića jer je, prema rečima lekara, u takvom stanju da još ne može da je da, a njegov brat je maloletno lice pa smo naložili njegovo saslušanje čim se oporavi i to u prisustvu roditelja - rekla je Slavica Ivković iz tužilaštva u Velikoj Plani koje vodi istragu u ovom slučaju.

Utvrđivanje svih činjenica u vezi s ovom nesrećom otežano je i zbog toga što se nesreća dogodila u gluvo doba noći, nije bilo očevidaca, niti drugih vozila na putu. Problem predstavlja i to što na tom delu nema ni kamera. Očekuju se, kažu u istrazi, rezultati nalaza krvi preživelih učesnika i tehničkog pregleda vozila koji bi trebalo da makar malo pomognu u objašnjenju ove jezive nesreće.

Ono što je zasad poznato jeste da je neko od stanara okolnih kuća pozvao policiju. Ljudi su istrčali iz obližnjih kuća da pomognu unesrećenima, ali kada je ubrzo stigla Hitna pomoć i policija, dvojici šesnaestogodišnjaka nije bilo spasa.

Automobil koji je sa mesta nesreće odvezen na parking iza lokalne policijske stanice jezivo izgleda, na njemu su još vidljivi tragovi krvi na zadnjem desnom delu koji je od udara u banderu ulubljen pola metra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading