DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Dete upalo u otvor za ugalj, zadobilo lakše povrede

Autor: Tanjug

Hronika

18.11.2017

19:19 >> 20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete povređeno u centru Beograda je upalo u odvod za ugalj, a ne u šaht, izjavio je sekretar za vanredne situacije grada Beograda Darko Glavaš.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osim toga, Glavaš je naveo da je dete imalo "samo blaže povrede". Iz Tiršove su na pitanje o stepenu povreda deteta rekli da ne mogu da daju informacije za medije do ponedeljka.

Novinska agencija Tanjug ranije je javila da je oko 19 časova povređeno dete koje je upalo u šaht na Obilićevom vencu u samom centru Beograda.

- To je otvor za ugalj i za dodatno osvetljavanje samih podrumskih prostorija. Pre svega, žao mi je zbog svega što se desilo mališanu, želim ,u brz oporavak. A sutra će već ekipe inspekcije izaći na teren, kako bi adekvatno sankcionisale skupštinu stanara, kojoj pripada taj otvor - rekao je Glavaš. 

On je napomenuo da je dete bilo u pratnji roditelja i da je policija odmah izašla na teren. 

- Dodatno sam pozvao i bolnicu, gde je saopšteno da mališan ima samo blaže povrede. Još uvek se nalazi u bolnici na posmatranju i da bi trebalo da bude uskoro pušten kući - dodaje Glavaš. 

Takođe, Glavaš apeluje da sve skupštine i saveti stanara izvršavaju svoje obaveze i sve zajedničke prostore održavaju u urednom i bezbednom stanju, kao i sve otvore na spoljnoj strani objekta. 

Pored policije, na lice mesta izašli su i vatrogasci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading