MARJANOVIĆI PROSLAVILI ĐURĐIC: Zoran ni sveću nije zapalio, a glumio velikog vernika!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Marjanović proslavila je juče krsnu slavu Đurđic, a prvi put sa slavlja je izostao Zoran (39), koji je u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu (33).

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

U žiži javnosti

Iako se predstavlja kao veliki vernik, Zoran čak i nije tražio dozvolu da zapali sveću u kapeli Okružnog zatvora u Beogradu.

- Ne samo da nije tražio da na krsnu slavu zapali sveću već to nije učinio nijednom za ova dva meseca, koliko je u pritvoru. Poznato je da je sve vreme otkad je došao u žižu javnosti posle ubistva supruge Jelene pričao da su svi članovi njegove porodice veliki vernici i da nikad ne bi mogli da na tako monstruozan način naude bilo kome. Sad je palo u vodu sve o čemu je ranije govorio, da je pobožan i veliki vernik, bar bi sveću upalio - priča sagovornik Srpskog telegrafa blizak Marjanovićima.

Inače, Marjanovića su na Đurđic u pritvoru posetili otac Vladimir i sin iz prvog braka Uroš.

Marjanović posle zločina pričao da su on i njegova porodica pobožni i da ne bi mogli nikom da naude

- Vladimir i Uroš su juče ujutru došli u Okružni zatvor s paketom u rukama. Pretpostavlja se da je Zoran sa cimerima uz iće i piće obeležio krsnu slavu. Inače, Marjanovića je pre desetak dana prvi put posetila i ćerka Jana, koju je kod oca doveo stric Miloš - dodaje naš izvor.

Dok je Zoran ubijao vreme u svojoj ćeliji, rodbina i prijatelji došli su u porodičnu kuću Marjanovića u Borči da bi s njima obeležili crkveni praznik. Njihov dom posetili su juče i reporteri Srpskog telegrafa. Kapiju nam je otvorila Zoranova snaja Milica, koja je zatvorila vrata čim je ugledala neočekivane goste.

Telo u kanalu

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu. Njeno izmasakrirano telo pronađeno je 3. aprila 2016. u kanalu u Borči. Marjanoviću su godinu i po dana posle zločina stavljene lisice na ruke, a na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je predviđena maksimalna kazna do 40 godina robije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading