PROGOVORIO BEKO: Nikoga se ne plašim, ALI MOJA DECA I JA ŽIVIMO KAO U ROVU

Autor: novosti.rs

Hronika

06.11.2017

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Milan Beko, koji je danas saslušan na suđenju za njegovo ranjavanje, za "Novosti" je rekao da se, iako se ne plaši nikoga, ne oseća bezbedno i da njegova deca i on žive kao u rovu.

RepublikaFoto: youtube.com/ EXKLUZIVLM
Rešio da se oglasi: Milan Beko

- Nisam u strahu, nikoga se ne plašim, ali se i ne osećam apsolutno sigurno. Živim kao u rovu, ja i moja deca. Kad sam u Beogradu više ne idem na posao i s posla istim putem, kao što sam to ranije činio. Svakog dana vidim slike tog događaja u glavi, a kako vreme prolazi, vraća mi se više detalja kojih ranije nisam mogao da se setim - rekao je Beko za beogradski liist.

On navodi da zna da nikome nije napravio takvu štetu da bi neko pokušao da ga ubije.

- Za mene je ovo egzistencijalno pitanje, jer opasnost nije otklonjena. Tu se ne radi o manje ili više para, nego o životu - rekao je Beko.

On je danas saslušan u Višem sudu u Beogradu kao oštećeni, u postupku koji se vodi protiv Aleksandra Zdravkovića i Maje Androvac. Oni su optuženi za pokušaj, odnosno pomoć učiniocu u pokušaju ubistva biznismena u novembru 2014. godine ispred njegove kuće u beogradskom naselju Senjak.

Beko je za "Novosti" naveo i da je pomalo razočaran u nadležno tužilštvo, od kojeg je očekivao da "efikasnije i profesionalnije radi".

- Ako imaju za cilj da razreše kako moj tako i druge slučajeve, trebalo bi da rade brže i bolje. To se očekuje od državnog organa - rekao je Beko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading