DRAMA U NEMAČKOJ: Srbin pobegao dok su ga vodili u zatvor!

Autor: alo.rs

Hronika

28.10.2017

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin (24), sa lisicama na rukama, pobegao je nemačkim policajcima nakon što je osuđen na godinu dana i tri meseca zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbin pobegao nemačkim policajcima/Foto: Ilustracija

Prema pisanju nemačkih medija, spektakularno bekstvo se dogodilu u četvrtak u gradu Zigburk nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu, prenosi Alo!.

On je iskoristio trenutak kada su ga policajci sprovodili do „marice“.

U trenutku kada je ušao u vozilo, srpski državljanin je, iako vezan, odgurnuo jednog od policajca i istrčao na ulicu. Nije se obazirao na upozorenja, a policajci su čak ispalili dva hica u vazduh. Međutim, zatvorenik je nestao u masi.

Tokom potrage za srpskim državljaninom angažovani su helikopter i psi, međutim, ni tokom jučerašnjeg dana ga nemački organi reda nisu pronašli. Oni su postavili i blokade na putevima i kontrolisali sve prilaze i izlaze iz grada, ali bezuspešno.

Nemački mediji napominju da presuda našem državljaninu nije bila konačna i da je mogao da se žali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

09.03.2018 20:09

Zasto se ne pise ime osobe, ako je povezan sa kriminalom i u bekstvu, moze uvuci u nepriliku nase gradjane iz neznanja kao pomaganje beguncu.