BRAT KOŠARKAŠICE DROGU VOZIO ZETU ŠIKLIĆU

Autor:

Hronika

27.10.2017

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Dabović (30), osuđen za šverc kokaina, narkotike je prevozio bivšem zetu Simonu Šimetu Šikliću, tadašnjem dečku njegove sestre Milice, srpske reprezentativke u košarci, saznaje Srpski telegraf. Šiklić i Milica su skoro dve godine bili u vezi, a romansa je okončana batinama, zbog čega je nasilnik i osuđen.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Dabović i njen tadašnji dečko Šime

Žrtva nasilnika

Prema rečima našeg izvora iz istrage, policija je operativnim saznanjima otkrila da je kokain koji je pronađen u Dabovićevom automobilu bio namenjen Šikliću, ali je on navodno ćutao iz straha da se nešto ne dogodi njegovoj sestri. Nažalost, uprkos njegovom ćutanju, Milica je na kraju postala žrtva nevenčanog supruga, koji ju je u februaru ove godine pretukao i davio.

Dabović: Kriv sam što sam mislio da imam prijatelja, to je moj greh

- Svi su očekivali da će Dabović progovoriti na suđenju kako bi sprao ljagu sa sebe, kao i zbog mogućnosti da dobije blažu kaznu. Međutim, to se nije dogodilo iako su sudu priloženi dokazi, odnosno listinzi Dabovićevog telefona, u kojima se videlo da se on često čuo i dopisivao sa Šiklićem. Na sve to brat košarkašice rekao je da nema ništa čudno u tome što se čuo s dečkom svoje sestre - kaže naš sagovornik.

Miličin brat ćutao iz straha da se njegovoj sestri nešto loše ne desi

Kako dodaje, u prilog sumnjama da je kokain bio namenjen Šikliću govori i to što se Dabović tokom istražnog postupka, a potom i na početku suđenja branio ćutanjem. Tek na nekom od pretresa konačno je progovorio i rekao da droga nije bila njegova.

Krio ime prijatelja

- Kriv sam što sam mislio da imam prijatelja, to je moj greh. Nisam ni znao da je kokain u kolima. Jedan prijatelj me je zamolio da odvezem njegov automobil od Novog Beograda do Mileševske ulice. Pitao sam ga da li ima nekih problema u vezi s autom jer ima strane tablice, a on je odgovorio da nema. U kolima su bile dve torbe sa grbovima Srbije i olimpijskim krugovima - rekao je Dabović, koji nije želeo da otkrije ime tog prijatelja.

Podsetimo, Milan Dabović uhapšen je sredinom septembra 2016. na Brankovom mostu u Beogradu nakon što je u smartu kojim je upravljao nađeno 2,4 kilograma kokaina. On je početkom jula ove godine osuđen na šest godina robije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading