Tinejdžerki (19) otkinuo stopalo, pa pobegao! UŽAS U KOŠUTNJAKU: Policija traga za manijakom u crvenoj škodi

Autor: M. Ž. L.

Hronika

10.08.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnja Teodora ostala je bez stopala u saobraćajnoj nesreći dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu u naselju Košutnjak u subotu oko 23 sata, saznaje Srpski telegraf. Ona je hitno operisana i nalazi se na odeljenju intenzivne nege u KCS jer je i dalje životno ugrožena!

RepublikaFoto: printscreen/Google Maps
Vozač u bekstvu: Mesto nesreće

Teodoru je pokosio automobil koji se kretao veoma brzo Ulicom kneza Višeslava i koji se nije zaustavio ni nakon udarca. Očevici kažu da je auto bio crven i da je najverovatnije u pitanju škoda fabija. 

- Bilo je jezivo. Devojka je pokošena na obeleženom pešačkom prelazu kod broja 88, a sumanuti vozač crvenog auta se nije ni na tren zaustavio, iako je napravio takvu katastrofu. Mislim da je bila fabija. U prvi mah smo pomislili da je Teodora izgubila nogu. Ležala je na ulici u lokvi krvi. Zahvaljući brzoj reakciji Hitne pomoći, ona je prevezena u Urgentni centar - ispričao je za Srpski telegraf jedan poznanik nesrećene devojke.

 

 

 

Devojka prelazila ulicu na pešačkom kada ju je monstrum udario i nastavio bez zaustavljanja

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Kako saznajemo, Teodora je u obližnjem restoranu bila sa društvom na proslavi. Nesreću je doživela kada je krenula kući, na putu ka svom automobilu parkiranom sa druge strane ulice. Devojka inače živi u naselju Petlovo brdo i nedavno je položila vozački ispit, te još uvek ima probnu vozačku dozvolu.

Povodom nesreće, kontaktirali smo sa MUP Srbije, ali nismo dobili odgovor na pitanje da li su identifikovali vozača preko snimaka sa kamera kojih, prema rečima stanara iz Košutnjaka, ima na svakom ćošku.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ana

10.08.2020 14:28

Kamera? Negde? Usput?

Jano

10.08.2020 15:05

Ovakve manijake za volanima treba najstrože kažnjavati a ne zaustavljati nedužne vozače .