STRAVIČAN PRIZOR NA ZVEZDARI: BMW pokosio čoveka!

Autor: blic.rs

Hronika

12.10.2017

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac pešak (65) preminuo je sinoć u bolnici nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 21.45 juče u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari. Stravičnu nesreću videlo je više Beograđana, ali Hitnu pomoć nije pozvao niko... Ekipa je sasvim slučajno naišla neposredno nakon udesa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Stravičan prizor u Beogradu

Naime, stravična nesreća se dogodila oko 21.45, a ekipa Hitne pomoći je, samo pukom igrom slučaja, već narednog trenutka došla na lice mesta.

Nažalost, pešak je preminuo u bolnici, ali je ukazana pomoć i 21-godišnjem vozaču koji je takođe povređen.

Kako smo saznali na licu mesta, u trenutku nesreće u Ulici Dimitrija Tucovića bile su otvorene kladionica, pekara, kao i kiosk i podrum pića.

Kako priča radnica u trafici koja je sinoć radila do 22 sati, saobraćajku nije videla, ali je čula tup udarac.

Nezgodi su posvedočili posetioci i radnici kladionice, koja je bila najbliža mestu nesreće. Bojan, zaposleni u klacionici kaže da se čuo toliko glasan udarac da je prvo pomislio da je automobil upao u neku rupu, ili udario u kontejner koji se nalazi na trotoaru.

- Kladionica je bila puna i kada smo čuli zvuk izašli smo da vidimo šta se događa. Čoveka je udario mladi dečko u sivom "BMW"-u, tako jako da je ovaj odleteo par metara, skoro do stanice... Automobil se zaustavio, a cela šoferšajbna bila mu je smrskana - priča očevidac za "Blic".

Kako dodaje, povređeni muškarac ostao je na zemlji, a oko njega su se rasule knjige koje je nosio u rukama.

Nesreću su čuli i ostali zaposleni u lokalima u ovoj ulici. Radnica trafike koja je radila sinoć kaže da joj je po zvuku udarca bilo jasno da se nisu sudarila dva automobila, već da je udaren čovek.

Ona kaže, da Hitnu pomoć nije pozvao niko, jer je slučajno naišla odmah nakon užasne nesreće.

- Sanitet Hitne pomoći prošao je svega nekoliko minuta pre toga, veoma sporo. Zatim se dogodila nesreća i jako brzo se Hitna vratila po povređene. Mislim da ih niko nije zvao, nego da su čuli udarac i da se nešto dešava - kaže ona.

HITNA POMOĆ SLUČAJNO NAIŠLA

Po svemu sudeći Hitna pomoć se kroz par minuta slučajno zadesila na mestu nesreće, a pomoćnik direktora službi zdravstvenih delatnosti Sergej Pantić kaže da je sinoć bila dežurna Gradska bolnica.

- Jedna ekipa kružila je Zvezdarom, a kada je Hitna pomoć naišla na ovu nezgodu, čovek je još uvek bio živ. Oni su ga prevezli u Gradsku bolnicu, a zatim je zbrinut i vozač. Nažalost, čovek je kasnije preminuo u bolnici – ističe Pantić.

Vozač koji je učestvovao u toj saobraćajnoj nesreći, 21-godišnji mladić, prevezen je na VMA.

PROBLEMATIČNA ULICA

Radnica podruma pića, koji je bio otvoren sinoć do 22 sati, kaže da je ova ulica veoma problematična za saobraćaj.

- Ovo nije prvi takav slučaj u ovoj ulici, ovde je katastrofa. Jurcaju kao nenormalni, kamion pretiče kamion. Mislim da je ovde potrebno i ležeći policajac da se postavi. Plašim se čak i ovde na trotoaru da me nešto ne odnese. Upravo to se i dogodilo jednom pešaku pre par godina - priča ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading