MARJANOVIĆI ZGRTALI PARE NA RAČUN BOLESNIH: Političari i pevači plaćaju advokate Zoranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge, pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), i članovi njegove porodice godinama su živeli od novca koji je, baveći se nadrilekarstvom, zgrtala njegova majka Zorica.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Miloš i Vladimir Marjanović u ponedeljak održali pomen ubijenoj snaji Jeleni

Na tretman kod svekrve nastradale Jelene dolazilo je pola estrade, a ona ih je navodno lečila bioenergijom. Od tih para porodica sada plaća petoricu advokata koji brane Zorana.

Lečila Lepu Brenu

Zorica Marjanović je po svojim moćima bila poznata u estradnim krugovima, pa su kod nje po pomoć dolazili mnogobrojni pevači, voditelji i glumci.

- Na spisku estradnih zvezda kojima je pomogla Zorica su: Lepa Brena, Ana Bekuta, Nada Topčagić, Indi, Maja Marijana, Dejan Pantelić, kao i mnogi drugi. Na spisku "izlečenih" su i poznati političari, koji ne žele da priznaju da su ozdravili od Zoričine ruke - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Jedna od retkih pevačica koja je priznala da joj je Zorica pomogla jeste Nada Topčagić.

- Zorica je prava isceliteljka. Pre 20 godina mi je izlečila donji stomak. Jednom su me mnogo boleli vrat i glava, pa mi je pokojna Jeca rekla da dođem kod njene svekrve. Žena mi je pred svima na slavi stavila ruku na vrat, posle pet minuta bol više nisam osećala. Ta žena ima božji dar - ispričala je Topčagićeva.

Kod Zorice se "lečili" Lepa Brena, Ana Bekuta, Nada Topčagić, Indi, Dejan Pantelić...

Ona je dodala da Zorica u posebnoj sobi prima "pacijente".

- U toj prostoriji se nalazi mnogo ikona - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Svim snagama se trude da iščupaju Zorana iz zatvora: 

Istina o Zorici Marjanović izašla je na videlo nakon ubistva njene snaje Jelene. Svekrva se sumnjičila za bavljenje nadrilekarstvom, a osuđena je na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana. Ona je priznala krivicu i sklopila nagodbu s tužilaštvom u zamenu za blažu kaznu.

Političari u kući

- Mnogo ljudi sam lečila, a među njima i poznate političare. Ti političari su mi dolazili u kuću, a sad ih nema da mi se jave - navodno je ispričala Zorica na saslušanju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading