Pucao u bivšu, pa presudio sebi! Sahranjen sin Surčinca, porodica tvrdi da nije bio nasilan, već ga je OVO ubijalo!

Autor: Beogradski mediji

Hronika

15.06.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav Jovanović (25) sahranjen je na pravoslavnom groblju u Surčinu, nakon što je na Novom Beogradu pre tri dana ranio suprugu Teodoru (25), a potom pucao sebi u glavu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Policija na mestu zločina

Jovanović je sin nekadašnjeg pripadnika "surčinskog klana" Ljubomira Jovanovića Staklenog.

Njegovom poslednjem ispraćaju prisustvovali su brojni rođaci i prijatelji, a neki od njih opraštali su se od Jovanovića i potresnim čituljama.

- Dragi naš, voljeni Gagi, u srcima i molitvama, živećeš večno s nama. Neizmerni su tuga i bol u dušama našim. Počivaj u miru - stoji u oproštajnoj poruci Dragoslavljevog oca Ljubomira, majke Mirjane, brata Gvozdena i sina.

 

Vest o smrti Jovanovića potresla je njegove rođake, koji su ispričali da su se nadali da će uprkos teškim povredama preživeti. Kako kažu, Dragoslav nije bio poznat kao nasilnik, pa im je čitava situacija neverovatna.

- Ne znam zašto je to uradio, ali znam da ga je mnogo bolelo to što tri meseca nije mogao da vidi svoje dete. Žalio se Centru za socijalni rad i sudu. Molio ih je da na kratko vidi sina uz nadzor, ali nije uspeo da dobije dozvolu. To ga je ubijalo - rekao je jedan od Jovanovićevih rođaka. 

Podsetimo, Jovanović je u ponedeljak uveče presreo svoju suprugu Tamaru od koje se razvodio, u trenutku kada je šetala njihovog sina u kolicima.

Nakon kraće rasprave Dragoslav je potegao pištolj i upucao ženu, a potom sebi ispalio metak u glavu.

Jovanovićeva supruga Teodora i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi zbog dve prostrelne rane na grudnom košu. Njeno stanje je označeno kao stabilno, ali je ona uprkos tome pod neprekidnim nadzorom lekara.

Njen i Dragoslavov petnaestomesečni sin koji je bio prisutan u vreme izvrešenja zločina, predat je Teodorinim roditeljima koji sada o njemu vode računa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading