Seks-afera drma policijsku stanicu u Blacu: Prevareni muž traži pomoć MUP-a

Autor:

Hronika

18.04.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja seks-afera potresa Blace! Neverni muž i sam je postao žrtva preljube, a u sve se uključio i MUP jer je ljubomorni suprug prijavio da se njegova žena viđa sa švalerom usred policijske stanice!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Kako Srpski telegraf saznaje, skandal je izbio kad je N. S. (32) iz Blaca prevario suprugu M. S., a ljubavnica mu ubrzo rodila dete. Prevarena žena mu nije ostala dužna, već se smuvala s policijskim funkcionerom koji im je bio kućni prijatelj!

- N. S. i policajac su se družili, išli jedan drugom u goste, a onda su postali ljuti neprijatelji. Kad je prevareni muž saznao za ženinu aferu, odlučio je da prekine njihovu vezu, ali i da što više pokopa dojučerašnjeg prijatelja. On je otišao toliko daleko da je načelniku Policijske uprave u Prokuplju, u čijoj nadležnosti je policijska stanica Blace u kojoj je zaposlen švaler, podneo pritužbu na njegov rad - priča naš sagovornik blizak supružnicima.

Prema njegovim rečima, N. S. je u pismu izneo niz optužbi na račun policijskog funkcionera, zbog čega je intervenisala i policija kako bi proverila njegove navode.

Sve počelo kada je N. S. ljubavnici napravio dete. Njegova žena tada započela vezu s policajcem

- Ljubomorni muž je u pritužbi naveo da policajac zloupotrebljava položaj, koristi službeni automobil u privatne svrhe kako bi se viđao s ljubavnicom, pa čak i da se u službenim prostorijama sastaje sa švalerkom - kaže naš izvor.

N. S. se ni tu nije zaustavio, već je nastavio da omalovažava suparnika. Napisao je da je policajac njegovoj ženi M. S. preko veze sredio da položi vozački ispit i da su nakon toga i počeli da se viđaju.

Muž: Viđali su se usred radnog vremena, a saobraćajcima je naložio da me zaustavljaju i pišu mi kazne kad god me vide

- Policajac poziva moju ženu na sastanke i tad počinje avantura između njih dvoje. Viđali su se i usred radnog vremena, a čak je naložio saobraćajcima da me zaustavljaju u gradu kad god me vide i da mi pišu kazne - naveo je ogorčeni muž.

Kako saznajemo, policija je proverila optužbe N. S., ali je utvrđeno da nema ni govora o zloupotrebi položaja.

RepublikaFoto: youtube.com/The Verge
Foto: Ilustracija

- To je privatna stvar između policajca i N. S. Žena prevarenog muškarca uopšte nema vozačku dozvolu, a u zgradu policije dolazila je kako bi davala izjavu, a ne da bi se viđala s ljubavnikom. Takođe je utvrđeno da službeno vozilo nije korišćeno u privatne svrhe, a da li se funkcioner viđa s tom ženom, to nije problem MUP - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Objavio prepisku ljubavnika

N. S., kako bi napakostio supruzi i njenom ljubavniku, objavio je poruke koje su njih dvoje razmenjivali. U SMS prepisci vidi se kako su ljubavnici zakazivali tajne sastanke, a jedno drugom su slali i poljupce. N. S. je poruke priložio kao dokaz da policajac zloupotrebljava službeni položaj, ali su se njegove tvrdnje ispostavile kao neosnovane.

Prozivao i na Fejsbuku

RepublikaFoto: pixabay.com

Prevareni N. S. je rat protiv suparnika vodio i preko Fejsbuka.

- Svašta je pisao o policajcu, a ostavljao je poruke čak i na suparnikovom profilu. Međutim, funkcioner nije odgovarao na njegove prozivke - kaže naš sagovornik.

Svi detalji afere

- prevareni muž i policajac bili kućni prijatelji

- suprug iz afere s drugom ženom dobio dete

- žena mu se svetila i smuvala s policajcem

- ljubomorni muž u ceo slučaj umešao i policiju

- spletkario i smeštao afere ženinom ljubavniku

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading