Da li je Ivanina porodica pristala na nagodbu oko blaže kazne za Đorđa?!

Autor: telegraf.rs

Hronika

20.03.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je objavljeno da je policija protiv Đorđa Lackovića (24) zbog sumnje da je pretukao Ivanu Filipović (22) podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici, šire se glasine da je Ivanina porodica pristala na nagodbu kako bi on na sudu dobio blažu kaznu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Đorđe Lacković i Ivana Filipović

Dan nakon tragedije u Novom Sadu Ivanin otac Dragan Filipović  je izjavio da će angažovati advokata i teretiti Đorđa Lackovića, danas je potvrdio da to još nisu uradili, a demantovao je i glasine o navodno već sklopljenoj nagodbi i spremnosti da je prihvate.

- I u našem selu se pročulo kako smo se nagodili, ali to nije istina. Za ovo vreme niko nije ni dolazio kod nas, niti jedan advokat, niko iz tužilaštva i polcije, ni sa kim nismo o tome razgovarali - rekao je Ivanin otac.

Dragan dalje kaže da i kada bi neko ponudio nagodbu o tome ne bi pristali ni da razgovaraju, a kamoli da prihvate.

- Prepustićemo sve istražnim organima, tužilaštvu i sudu - rekao je kratko Filipović.

Otkrivajući da se porodica Đorđa Lackovića telefonom jednom interesovala za Ivanino zdravstveno stanje i da su nju jednom zvali dok je bila u bolnici, on navodi da nakon toga, što se njih tiče više nemaju o čemu da razgovaraju.

I dok Ivana ne odgovara na pozive Đorđeve majke pošto joj je policija to zabranila, otac Ivan kaže da su sa Lackovićima prekinuli svaki kontakt.

- Mi ni ranije nismo naročito kontaktirali. Ja sam ih za godinu i po dana koliko su bili u vezi jednom zvao i zamolio da obrate pažnju na njegovo ponašanje. Đorđa smo pustili u kuću jer nas je Ivana molila, a ona je išla kod njegovih u Klenje. Posle svega nemamo o čemu da razgovaramo. Dovoljno je što su moja ćerka i njihov sin, kao i obe naše porodice obeleženi za ceo život, a o njegovoj krivici neka odlučuju nadležni državni organi - kaže Ivanin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading