Lekari i policija celu noć proveli u kući gde se ubio dečak! Strahovali da majka ne izgubi bebu i da se otac ne ubije

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

13.02.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u 13 časova na lokalnom groblju u Negosavlje kod Medveđe biti sahranjen dvanaestogodišnji dečak koji je izvršio samoubistvo očevim pištoljem.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Marković
Nesrećni dečak koji je zavio porodcu u crno

 Na poslednji ispraćaj doći će celo selo i svi koji su roditelje i malenog dečaka poznavali.

- Ne pamtimo da se takvo samoubistvo ovde ikada desilo! Nikad nije bilo da jedno dete tako sebi oduzme život. Celo selo zavijeno je u crno - priča Dragi Filipović, predsednik mesne zajednice Medveđa.

Da li će pop držati opelo, s obzirom na to da je u pitanju samoubistvo, Filipović nije znao da kaže, ali pretpostavlja da hoće, jer je reč o jednom detetu.

Dečakovi roditelji psihički su, dodaje Filipović, jako loše i ne mogu da poveruju da se ovakva tragedija zasita dogodila.

 

 

- Majka je u sedmom mesecu trudnoće. Lekari su cele noći bili uz nju jer se plaše da ne ostane i bez još nerođene bebe. Policija je isto dežurala kod njihove kuće u strahu da otac možda ne naudi sebi. Užas, užas kakva je targedija zadesila porodicu - kaže predsednik mesne zajednice.

Podsetimo, dečak je u oproštajnom pismu naveo da se ubio zbog loših ocena na prvom polugodištu šestog razreda. Kako saznajemo, dečak je bio sam u kući, kada je obio orman u kojem otac drži pištolj za koji je imao dozvolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading