Monstrum opet poslao pismo iz Padinjaka! Draganin ubica ne prestaje da maltretira ožalošćenu porodicu

Autor: Mediji, Republika

Hronika

23.01.2019

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Đurić (70) iz sela Salaš kod Zaječara koji je brutalo ubio Draganu Ćirić ne prestaje da šalje iznemiravajuća pisma iz Padinske skele.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zamediatelevizija
Dragana Ćirić

Đurić, koji je pre manje od mesec dana porodici svoje žrtve poslao pismo iz zatvora, u kome je tvrdio da on nije ubio Draganu, sada je otišao korak dalje. Kako tvrdi Dragiša Ćirić, otac preminule, osuđenik je nedavno poslao pismo i policiji.

Bio u policiji

- Monstrum je iz zatvora u Padinskoj skeli pisao policijskim inspektorima i prijavio im da ja proizvodim marihuanu i da onda tu drogu preko drugog čoveka transportujem u Beograd?! Zbog toga sam juče bio pozvan u policijsku stanicu, da zajedno sa suprugom Ljiljanom dam izjavu. Iživljavanju tog zlotovora, koji se u zatvoru ponaša kao da je na godišnjem odmoru, nema kraja - rekao je Ćirić.

Kako kaže, pored sve muke koja je zadesila njegovu supruga i njega, morao je i da dokazuje da nije narko-diler.

- Otišao sam u policiju, šta sam drugo mogao. Dao sam izjavu. Inspektor je bio ljubazan, ali sve je to za mene i moju ženu maltretiranje. Inspektoru sam ispričao da nas taj čovek neprestano uznemirava, iako je u zatvoru. Policajci su me pitali da li se osećam bezbedno i rekao sam im da od mog mirnog sna nema ništa zbog tog čoveka, koji je očigledno spreman na sve. Rekao sam im da spavam sa sekirom ispod jastuka, jer se plašim da bi Đurić mogao da pošalje nekoga ko će za male pare da mi uradi svašta - kaže Ćirić i moli nadležne da ga zaštitite od ubice svog deteta.

Kako kaže, Đurić im je posle prvog pisma poslao još jedno, ali njega nisu želeli da otvore, već su ga vratili.

- Šalje preporučena pisma i poštar mora da mi lično uruči. Objasnio sam mu da ne želim da primam poštu od njega. Mislio sam da sam rešio tako problem, međutim, prevario sam se. Poslao je pismo i policiji i sada se pitam šta će dalje da uradi kako bi nam i ovo malo duše uzeo - priča Dragiša.

Podsetimo, Čedomir Đurić je 11. decembra 2014. brutalno ubio Draganu Ćirić. On je devojku prvo pretukao u svom automobilu i davio ju je. Dok je još bila živa, sipao joj je kiselinu u usta, a potom ju je bacio u jezero u selu Glogovac. Dva dana kasnije Đurić je uhapšen.


- Priznao je da je ubio tinejdžerku jer je bio patološki zaljubljen u nju i da ga je obuzela ljubomora jer nije mogao da se pomiri s tim što ona ima momka.

Đurić je 2015. godine osuđen na 40 godina robije - podseća sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading