Poznat policiji: Sin biznismena koji je napravio haos hamerom u Beogradu letos pretio da će pobiti celu porodicu!

Autor: Republika

Hronika

15.12.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksander Šotra, sin biznismena Rajka Šotre, od ranije je poznat organima reda ali i komšijama koje svedoče o njegovom bahatom ponašanju.

RepublikaFoto: twitter.com/kicosh
Hamer koji je, navodno, vozio Aleksander Šotra

Komšije koje stanuju Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici tvrde da je reč o Aleksanderu Šotri, koga dobro poznaju.

- On redovno vozi ovaj automobil i divlja po ulici. Videli smo ga danas kada je oborio semafor i zakucao se u kiosk. Šotra je poznat po bahatom ponašanju, letos su mu dolazili i specijalci jer je pretio da će pobiti ukućane i sebe, neretko se šeta go po ulici, a kada neko parkira kola ispred garaže, ne preza od toga da izađe napolje i pravi haos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cabriolet Conversations Vol. 1 - Andrea and I on bras - ? @akreppapir ✌️

A post shared by @ l0liver on Nov 1, 2017 at 2:25pm PDT

 

Ukoliko bi ga neko zaustavio, on bi odmah počeo da priča na engleskom i poziva se na te strane tablice - rekao je jedan od stanara.

Podsećamo, Šotra je danas napravio pravi haos u centru Beograda kada je divljajući svojim Hamerom povredio radnicu zaposlenu u trafici "Moj kiosk".

Drama je počela oko 14 časova, kada je muškarac prvo pokosio semafor na uglu pomenutih ulica, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu tokom koje je oštetio više parkiranih vozila.

- Velikom brzinom je proleteo kroz ulicu i, oborivši prvo semafor, udario u trafiku na uglu dok je radnica bila unutra. Kiosk je poptuno uništen, staklo je popucalo, proizvodi su popadali, a radnica je srećom prošla samo s povredom ruke - naveo je izvor. Prema njegovim rečima, muškarac je potom nastavio da vozi kroz Palmotićevu, da bi se na kraju zakucao u betonsku kapiju ispred jedne kuće.

- Ne obazirući se na štetu koju je napravio udaravši u automobile i zdravstveno stanje radnice, manijak je nastavio da se velikom brzinom kreće uskim ulicma u centru grada. Na stotinak metara od kioska, on je udario u kapiju, a potom izašao iz automobila i pobegao. Treba ispitati da li je bio pijan ili je, možda, bežao - dodaje sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading