Apple povlači četiri iPhone telefona sa tržišta

Autor: mondo.rs

Razonoda

24.09.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su stigli novi modeli Apple je odlučio da iz prodaje povuče četiri starija iPhone uređaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Engadegd
iPhone X se povlači sa tržišta

Modeli, koji se nakon dolaska iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR uređaja povlače su iPhone X, iPhone 6S, iPhone 6S Plus i iPhone SE. Ovi modeli više ne mogu da se kupe preko Apple sajta, niti da se naručuju od Apple dobavljača, što znači da ih neće biti u slobodnoj prodaji.

Primetite da ovo ne znači da se podrška za ove modele završava, ne - to znači da se oni više legalno ne mogu kupiti, ali da će Apple nastaviti da ih podržava kroz servis i nov softver.

U prodaji ostaju iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus i tri nova modela, od kojih će iPhone XR stići tek krajem oktobra.

Kada će sva tri nova iPhone uređaja doći u Srbiju još uvek nije zvanično poznato, ali znamo da će njihove cene biti drastično skuplje, nego što je Apple naveo na premijeri. Recimo, u Hrvatskoj cena iPhone XS Max najjačeg modela ide do 1.960 evra u zvaničnom maloprodajnom lancu i kod operatora za kupovinu odjednom.

iPhone će, kao i do sada biti dostupan u prodaji i kroz operatorsku ponudu, što je verovatno i najsigurniji način kupovine kod nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading