KORAK DALJE U SVETU TELEFONA: Novi iPhone imaće u sebi dve SIM kartice i sve prednosti koje to nosi

Autor: Republika

Razonoda

12.09.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apple bi u sredu mogao da predstavi nove iPhone uređaje koji će imati podršku za sve SIM kartice, sudeći po slici koju je China Mobile objavio ja svojoj Facebook stranici.

RepublikaFoto: youtube.com/DetroidBORG
Nov telefon podržavaće dve kartice

Iako su pojedine procurele fotografije ukazivale na postojanje dual SIM modela, post koji je kineski operator objavio čini se kao znatno legitimnija informacija.

Post sadrži sliku na kojoj se nalazi velika jabuka sa dve SIM kartice koje vire iz nje. Iznad se nalazi tekst - "Nova jabuka (apple) sa dve SIM kartice?", dok se okolo nalazi manji tekst koji naglašava sve prednosti posedovanja 2 SIM kartice.

Pored posta na Facebooku, tu je i procureli oglas iste kompanije na komo se nalazi iPhone sa dve SIM kartice i tekst - "Novi iPhone dolazi uskoro, podrška za dual SIM, čekali smo te".

Ipak, telefon prikazan u oglasu se razlikuje od drugih procurelih fotografija iPhonea koje se mogu videti na internetu, tako da je možda u pitanju drugi model, ili jednostavno netačna informacija.

Uprkos ovome, postoji još procurelih informacija koje ukazuju na ovo. Beta kod za iOS 12 koji se pojavio na internetu spominje dual SIM opciju, pa čak i drugi, fizički, slot za SIM, a tu su i glasine iz jula koje nagoveštavaju da bi iPhone X Plus sa OLED displejom mogao da ima podršku za dve SIM kartice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading