(VIDEO) Pogledajte najnoviji Samsung

Autor: Republika

Razonoda

23.07.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ste ispratili najnovija dešavanja u srednjoj klasi kompanije Samsung, znate da je južnokorejski gigant uveo pregršt novih Galaxy modela iz A i J serija srednje i niže srednje klase, a da se mnogi tek očekuju u narednom periodu. Neparnim brojevima u oznakama modela se pridružilo mnoštvo parnih koji su poprilično promešali karte. Danas je pred nama Galaxy J6 telefon za 2018. godinu, nedavno predstavljeni adut u kategoriji pristupačnijih telefona. Dovoljno da nas zaintrigira...

RepublikaFoto: youtube.com/theverge.com
Ilustracija

Samsung je poznat ne samo po odličnim rešenjima u visokoj kategoriji, već i po telefonima srednje klase koji su po mnogim aspektima ispred konkurencije. Iako je prinuđen da poprilično balansira u nižim kategorijama, Samsung itekako ume da isporuči telefone koji su ubedljivi. Tipično ih odlikuje odlična autonomija, simpatičan dizajn naslonjen na pravac koji diktiraju modeli više klase, ali i nešto što nam se izuzetno dopada - Super AMOLED ekrani!

Od slične recepture je sačinjen i J6. Zapravo, ovaj telefon ima “brata blizanca” među Samsung telefonima, koga smo nedavno predstavili. Reč je o Galaxy A6 modelu, kome ovaj uređaj puno nalikuje, pre svega po hardveru. No, A6 se nije baš proslavio na našem testu. Šta to znači za novajliju? Pride, treba imati u vidu i da je J6 pristupačniji telefon kada je cena u pitanju, tako da se na neke njegove osobine ipak drugačije gleda. Pre nego što nastavimo, preporučujemo vam toplo da pročitate naš test Samsung Galaxy A6 telefona, pošto ćemo se često osvrtati na taj model.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading