Evo koliko će kod nas koštati Honor 10

Autor: blic.rs

Razonoda

12.06.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svetske premijere Honor 10, novi model podbrenda kompanije Huavej stigao je i u Srbiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Gadget2u Tech
Honor 10

Honor 10 sa fulview ekranom od 5,84 inča ima AI dual kameru, USB-C port i ultrazvučni čitač otiska prsta ispod stakla, kao i audio konektor od 3,5 mm i 4 + 64 GB interne memorije.

Donosi dve jedinstvene tehnologije. Prva je napredna AI 2.0 tehnologija veštačke inteligencije ugrađena u dual kameru. AI zadnja kamera od 24MP+16MP sa dvostrukim sočivom prepoznaje preko 500 scena u 22 kategorije u realnom vremenu. Prednja kamera od 24MP Honora 10 je vaš inteligentni pratilac za pravljenje selfija. Podržava 3D prepoznavanje lica, optimizuje detalje lica i registruje preko sto tačaka na licu preciznošću na nivou piksela.

Druga je CMF dizajn i 3D staklena pozadina sa nanooptičkom površinom koja se sastoji od petnaest slojeva svetlucave boje. Rezultat je jedinstven izgled sa bojama koje sijaju iz svakog ugla.

Honor 10 je napravljen od stakla posebnog dizajna. Zakrivljenost displeja od 2,5D posebno naglašava okrugli, elegantni izgled telefona koji je inače dostupan u kombinaciji boja - Phantom Blue i Phantom Green.

Cena na našem tržištu je 64.990 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading