Ovaj telefon je bio najprodavaniji u aprilu

Autor: Republika

Razonoda

11.06.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživačka kompanija Counterpoint je predstavila zanimljivu statistiku u svom najnovijem Market Pulse April Edition izveštaju. Kompanija je izlistala najprodavanije telefone širom sveta u grafikonu kojim dominiraju Samsungovi aktuelni Galaxy S9 i S9+ modeli.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Counterpoint je zabeležio posebno dobre rezultate za južnokorejskog proizvođača u Severnoj Americi i azijsko-pacifičkom regionu. Sa agresivnim sniženjima cena, pogodnim paketima i sličnostima sa Galaxy S9 modelom, čak je i prošlogodišnji Galaxy S8 uspeo da se tokom aprila nađemeđu 10 najprodavanijih telefona.

Iako se nalazi na trećem mestu, Apple iPhone X i dalje uživa veliku popularnost. Stariji modeli kompanije iz Kupertina takođe izazivaju interesovanje kod korisnika, a ovo se posebno može reći za iPhone 7 i iPhone 6.


Xiaomi nastavlja sa svojim prisustvom na značajan način, a na aprilskoj top 10 listi ima modele na šestom i osmom mestu: Redmi 5A i Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus).

Counterpointova lista najprodavanijih telefona tokom aprila pokazuje još jednu zanimljivu stavku, a to je da je očigledno da korisnici preferiraju i premijum uređaje i budžetske modele u ovom trenutku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading