Apple smanjio narudžbine Iphone

Autor: Republika

Razonoda

10.06.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apple je od svojih dobavljača zatražio da smanje isporuku delova za 20 procenata, prema najnovijim izveštajima. Kompanija je odlučila da ovoga puta ide na sigurno, nakon što je precenila potražnju za prošlogodišnjim iPhone X modelom od 1000 dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
iPhone

Modeli iz prošle godine su tokom tromesečja oktobar-decembar ostvarili isporuku od 77,31 milion primeraka, iako je Apple očekivao blizu 100 miliona. Izvori otkrivaju da je očekivana prodaja za ovu godinu oko 80 miliona primeraka, što je slično prošlogodišnjem rezultatu.

Već neko vreme imamo saznanja o tome da Apple ove godine planira tri iPhone modela, od kojih će dva imati OLED panele a jedan će zadržati LCD ekran. Svi telefoni će imati FaceUnlock uz TrueDepth tehnologiju, koji su prvobitno predstavljeni uz iPhone X, piše GSMArena.


Apple je već dogovorio sa Foxconnom i Pegatronom da od jula krenu sa sklapanjem OLED iPhone modela. Tokom ove godine, Apple će se oslanjati na Samsung za OLED ekrane, dok će JDI i LG Display podeliti narudžbe za LCD panele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading