STARI BROJ+GLOBALTEL=MI

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

23.04.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li vam uvek pri kraju meseca ponestane internet saobrаćaj na telefonu, i večito ste u potrazi za novim trendi modelima telefona?

RepublikaFoto: Promo
Globaltel

Globaltel je prvi srpski mobilni operater koji nudi drugačiji način korišćenja mobilne telefonije na domaćem tržištu.

Za vas koji želite da zabeležite svaki momenat, stalno ste na internetu i uvek vam treba nov telefon,  Globaltel u svojoj ponudi ima najnovijije fenomenalne modele MI dual SIM telefona već od 15 990 dinara.

Prednost prilikom kupovine MI telefona je Globaltel SIM pripejd kartica koja vam pruža godišnji pristup internetu od 4GB mesečno u periodu od godinu dana bez odricanja starog broja, a pored toga Globaltel vam nudi mogićnost da izaberete paket sa više interneta ili dodatnim minutima bez potpisivanja ugovora ili odlaska u poslovnice.

Za poručivanje jednog od modela Mi Dual SIM 4G telefona dovoljno je posetite sajt globaltel.rs ili se informišete putem telefona 0677/ 1234.

Model vrhunskog kvaliteta, koji se izdvaja već u prvim danima prodaje je Red Mi 5A po ceni od 15 990 dinara, koji osim atraktivnosti cene i kvaliteta, svoj put do kupaca pronalazi još jednom pogodnošću Globaltela -  kupovinom na rate. Kako bi uvek bili u koraku sa razvojem tehnologija, i korišćenjem interneta i telefona za sve dnevne potrebe, Globaltel je prvi operater koji nudi i online Globaltel Mastercard putem koje možete vršiti online plaćanja i kupovinu.

Globaltel. Operater nove generacije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading