Stiže Honor 10, evo šta znamo o njemu

Autor: Republika

Razonoda

07.04.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi pametni telefon kineskog proizvođača, naslednik modela Honor 9, mogao bi da bude predstavljen 15. maja u Londonu.

RepublikaFoto: youtube.com/Gadget2u Tech
Honor 10

Honor 10 mogao bi da bude kompaktniji od svog prethodnika, i ima manji ekran od modela Honor View 10, koji poseduje ekran dijagonale 5,99 inča (15,2 centimetra). Početkom prošlog meseca pričalo se ekranu pune HD rezolucije i dijagonale od 5,7 inča (14,4 cm). 

Moguće je da će veći deo prednjeg dela uređaja činiti ekran, kao što je to slučaj s brojnim novijim modelima pametnih telefona predstavljenih u poslednje vreme, i da će softver za kameru biti podržan veštačkom inteligencijom. 

Osim toga, očekuje se da će ga pokretati procesor Kirin 970, podržan sa četiri ili šest GB RAM-a. Uređaj bi mogao da dođe sa 64 ili 128 GB memorije, dve zadnje kamere (12 i 20 megapiksela) i jednom prednjom (osam MP). 

Takođe, moguće je da ćemo do kraja godine imati priliku da vidimo i izdanje Honor 10 Lite s istim ekranom, procesorom Kirin 670, tri ili četiri GB RAM-a i dvostrukim kamerama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading