OČEKUJTE OVE SMARTFONE U 2018. GODINI!

Autor: Mediji

Razonoda

02.01.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da velike kompanije znaju da odustanu u poslednjem trenutku kada najave novi model mobilnog telefona, tako ne može sa sigurnošću da se tvrdi kada će tačno izaći ovi smartfoni.

RepublikaFoto: twitter.com/donovansung
Foto: ilustracija

Američki mediji navode da kupci zato ne bi trebalo da donose odluke o kupovini novih telefona na bazi zvaničnih najava, kao i zbog toga što se pametni telefoni puštaju u prodaju nekoliko sedmica nakon pretstavljanja, prenosi B92.

Prema procenama, već u februaru i martu 2018. godine mogli bismo očekivati Samsung Galaxy S9 i S9+ i LG G7 i G7+. 

Neki od najboljih telefona u Kini mogli bi biti predstavljeni na proleće. Xiaomi bi u aprilu mogao da predstavi svoj Mi 7, a HTC u maju HTC U12. 

Pretpostavlja se da će u junu javnosti biti prikazan i OnePlus 6 i ZTE Nubia Z18. I Sony bi, navodno, takođe u junu trebalo da predstavi model "Xperia XZ Pro-A". 


Prema poslednjim procenama na jesen možemo očekivati ažurirane verzije omiljenih telefona iz 2017. godine uključujući Note 9, Xiaomi Mi Mix 3 i LG V40. 

Na listi telefona koji bi trebalo da budu prezentovani u oktobru 2018. godine nalaze se Googleov Pixel 3 XL, ZTE Nubia Z18S, Xperia XZ2 i HTC U12+. 

Pred sam kraj 2018. godine, javnosti bi trebalo da bude predstavljen Moto Z 2019 (možda pod imenom Z3), a u decembru OnePlus 6T.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading