OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Kako da napravite fotku iako nemate dovoljno memorije

Autor: Republika

Razonoda

17.12.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najčešćih problema sa kojima se korisnici pametnih telefona, naročito iPhone-a, susreću danas je nedovoljno memorije. Ono što je još gore je da se poruka o nedostatku memorije vrlo često pojavljuje kada pokušamo da fotografišemo nešto. Međutim, postoji trik kako da napravite sliku čak i kada nemate dovoljno memorije na iPhone-u.

RepublikaFoto: pixabay.com
Odlično rešenje za one koji obožavaju da fotografišu

Potrebno je samo da otvorite Instagram, odaberete kameru i snimite fotografiju. Nakon toga, sačuvajte ekran, odnosno napravite "screenshot" i to je to.

I da, ne radi se o jednokratnom rešenju, jer takvih fotografija možete napraviti više.

Naravno, u svakom trenutku se možete odlučiti da obrišete stare fotografije ili ih prebacite na "cloud" kako biste oslobodili memoriju.

Idealno rešenje za čuvanje fotografija u "cloudu" je aplikacija  Google Photos koja će automatski prebacivati slike na "cloud". Ova aplikacija nudi neograničeno čuvanje slika u smanjenoj rezoluciji, odnosno par gigabajta ukoliko se odlučite za čuvanje u originalnoj rezoluciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading