SVET JE ODUŠEVLJEN: Novi izgled kineskog smartfona?!

Autor:

Razonoda

07.12.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Xiaomi se priprema za predstavljanje svoja nova dva smartfona u Kini, koje je zakazano za četvrtak, ali je pre toga otkrio njihov izgled.

RepublikaFoto: twitter.com/donovansung
Prelep izgled novg smartfona

Jedan od direktora Xiaomi-ja Donovan Sung na Tviteru je objavio fotografije Redmi 5 i Redmi 5 Plus, ali detalje o sepcifikacijama nije otkrio. Ipak, može se videti da oba uređaja imaju tanke ivice, što je slučaj i s ostalim već predstavljenim telefonima visokih performansi.

Redmi porodica je veoma važna za Xiaomi, posebno u Indiji, gde su Redmi 4 i Redmi Note 5 bili dva najpopularnija telefona te su pomogli Xiaomij-u da prestigne Samsung i postane najprodavaniji brend u Indiji.

Koliko će Redmi 5 koštati, zasad nije poznato. Cena Redmija 4 je bila 108 dolara, a imao je metalno kućište, senzor za otisak prsta, 5-inčni ekran rezolucije 720p, Qualcommov Snapdragon 435 procesor, kameru od 13 megapiksela i bateriju od 4.100 mAh. Xiaomi je nedavno ponudio još jedan jeftini smartfon, a to je Redmi 5A koji košta 78 dolara i poseduje bateriju od 3.000 mAh te Snapdragon 425 procesor.

Ako Xiaomi nastavi svoju uspešnu strategiju prodaje i cene uređaja Redmi ostanu niske, novi smartfoni bi mogli da postanu veliki hit. 

Redmi 5 i Redmi 5 Plus će biti predstavljeni 7. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading