WhatsApp eksperimentiše sa snimanjem glasovnih poruka

Autor: Republika

Razonoda

23.11.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

WhatsApp je opciju snimanja i slanja glasovnih poruka uveo još 2013. godine. I sve dosada njime se nisu posebno bavili. Sada eksperimentišu sa tom opcijom, kako bi omogućili snimanje glasovnih poruka bez korišćenja posebnog dugmeta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nova opcija snimanja razgovora imaće i neka ograničenja

A to bi trebalo da funkcioniše na sledeći način: 

Kada počnete da snimate glasovnu poruku, WhatsApp će prikazati "klizno" dugme sa mikrofonom. Posle pola sekunde, korsniku će biti ponuđeno da prevuče prstom po ekranu na gore kako bi zaključao snimanje i snimao bez korišćenja dugmeta. 

Korisnik će moći da pretražuje prethodne poruke dok razgovara, u slučaju da, na primer, treba da proveri podatke o kojima razgovara ili da se podseti šta treba da kaže. 

Nova opcija snimanja razgovora imaće i neka ograničenja, piše B92.

Dok je aplikacija zaključana za snimanje, neće biti moguće pregledati slike i video, kao ni kucati tekst. Neće biti moguće pregledati ni prethodne razgovore, pošto može da se desi da snimak koji beležite bude automatski obrisan. 

Još uvek nije poznato kada će nova opcija snimanja razgovora postati dostupna, pošto je još uvek u fazi testiranja, navodi The Next Web.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading