Apple i Stiven Spilberg se udružili i IMAJU JEDAN CILJ!

Autor: Republika

Razonoda

12.10.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka tehnološka kompanija Apple udružuje se sa nagrađivanim režiserom Stivenom Spilbergom, s namerom da proširi svoju delatnost i zakorači u svet produkcije televizijskog programa.

RepublikaFoto: twitter.com/Benjamin Geskin‏
Ne možemo da zamislimo ništa bolje od Apple-ovog ekskluzivnog prava na franšizu Spilbergovih ''Neverovatnih priča", kažu iz pr službe

Proizvođač iPhone-a vraća u život Spilbergovu antologijsku seriju "Neverovatne priče" (Amazing Stories) koja je emitovana pre tri decenije, u pokušaju da pokrene onlajn pretplatnički servis kojim će konkurisati digitalnim mrežama koje vode Netflix, Amazon, Hulu i HBO, izveštava agencija AP.

- Srećni smo zbog važne uloge koju imamo u Apple-ovoj investiciji na pravljenju ovog programa i ne možemo da zamislimo ništa bolje od Apple-ovog ekskluzivnog prava na franšizu Spilbergovih ''Neverovatnih priča - navela je predsednica tv mreže NBC Entertejment Dženifer Salke u saopštenju.

NBC Entertainment će na seriji raditi sa Spilbergovom televizijom Amblin.

Apple planira da potroši oko milijardu dolara na pravljenje originalnog TV programa tokom naredne godine, u nastojanju da poveća prihode svog brzorastućeg sektora usluga.

Iz Apple-a su odbili da komentarišu ugovor. "Wall Street Journal" je prvi objavio da je Apple obezbedio prava na "Neverovatne priče".

Serija emitovana na NBC-ju od 1985. do 1987. godine, osvojila je pet Emi nagrada za neobičan miks naučnofantastičnih i horor epizoda, mada nikada nije bila veliki hit na rejting listama, dodaje američka novinska agencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading