Photoshop na iPad stiže naredne godine

Autor: Republika

Razonoda

14.07.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adobe, u naporima da preusmeri svoju strategiju, planira da objavi punu verziju Photoshopa za iPad, prema najnovijim izveštajim Bloomberga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Adobe trenutno za iPad ima Photoshop Express. Nova, puna verzija, će omogućiti obradu sadržaja na Apple tabletima, uz punu podršku i kompatibilnost za unakrsne platforme.

Prema navodima šefa proizvoda kompanije Adobe, korisnici iz oblasti medija i zabave povećano koriste tablete naspram desktop računara, a od kompanije Adobe su tražili mogućnost da svoj kreativni sadržaj "obrađuju u pokretu".

Adobe planira da Photoshop za iPad predstavi na svojoj godišnjoj MAX konferenciji za kreativce u oktobru, a sama aplikacija bi trebalo da se pojavi tokom 2019. godine.


Adobe nije objavio informacije o tome koji će iPad modeli biti podržani, ali se pretpostavlja da će aktuelna iPad Pro linija biti među njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading