Antec lansirao DF500 gejming kućište!

Autor: pcaxe.com

Razonoda

20.04.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Antec-a je stiglo novo mid tower kućište iz Dark Fleet serije - u pitanju je Antec DF500 RGB, kućište koje je obogaćeno dodacima koji su tu kako bi doprineli što boljem sistemu, kao i kastomiziranju istog.

RepublikaFoto: youtube.com/Cooln
Antec DF500 RGB

U paketu se već dobijaju tri RGB ventilatora, gde se može birati između jedne boje, ili modova poput pulsing, breathing, ili pak sync-ovati sa matičnom pločom.

Kako biste imali jasan pogled ka vašim komponentama, tu je 4mm-tarsko kaljeno staklo, kao i transparentni prednji panel sa metalnim trakama.

Ram nosi dimenzije od 470 x 200 x 480mm i kompatibilan je sa ATX, Micro-ATX, kao i Mini-ATX matičnim pločama.

DF500 RGB nudi podršku za VGA karte do dužine od 380mm, u stanju je da uskladi veće CPU hladnjake sa maksimalnom visinom do 165mm, kao i napajanja do maksimalne dužine do 200mm.

Kada pričamo o hlađenju, DF500 RGB nudi mesta za do tri 120mm-tarska ili dva 140mm-tarska ventilatora na vrhu, kao i jedan 120mm-tarski ventilator na zadnjem delu kućišta. Kako biste obezbedili dodatno vodeno hlađenje, u DF500 je moguće instalirati 360mm-tarski radijator na prednjoj strani, kao i 120mm-tarski radijator na zadnjoj strani.

Nakon toga nam dolazi fleksibilni sistem za ugrađivanje hard diskova koji uključuje dva 2.5-inčna /3.5-inčna HDD kaveza, četiri 2.5-inčna SSD drive kaveza, kao i sedam PCIe slotova. Na prednjoj strani imamo dva USB 3.0 porta, POWER kao i RGB taster, kao i džekove za mikrofon i HD Audio.

Zasebni odeljak za napajanje pomaže pri razlaganju toplote, dok se dodatni magnetni filteri za prašinu nalaze na prednjem i gornjem delu kućišta, a tu je i vazdušni filter pri dnu.

- Za DF500 RGB smatramo da je ovo najbolji izbor za svestrani gejming sistem sa stilom koji je tu kako bi vas pripremio na okršaj sa jakim protivnicima - navodi se između ostalog u saopštenju kompanije Antec. DF500 kućište je od sada dostupno po preporučenoj ceni od 80 evra, dok je verzija bez RGB-a u prodaji po ceni od 60 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading