ZA MANJE ZAHTEVNE GEJMERE! HP predstavio novu Pavilion Gaming liniju kompjutera

Autor:

Razonoda

16.04.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija HP je svoju Omen liniju kompjutera u proteklim godinama posvećivala "ozbiljnoj" gaming zajednici, a sada se posvetila i nešto manje zahtevnim gejmerima i predstavila svoju novu liniju Pavilion Gaming.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Zasad liniju Pavilion Gaming čine dva desktop kompjutera, laptop i display, a iz HP-a kažu da je namenjena onima koji su zainteresovani za igre, ali ne žele da kupe PC samo da bi igrali igre.

Pavilion Gaming Laptop dolazi u samo jednoj veličini, kao 15,6-inčni model, ali će biti ponuđen u različitim konfiguracijama. Najjeftiniji model će koštati 799 dolara, prenosi klix.ba.

Svi modeli će imati osmu generaciju Core i5 ili i7 procesora, 8 GB RAM-a te neku kombinaciju 1 TB HDD-a i hard diska. Takođe, imaće Radeon RX 560X, GeForce GTX 1050 Ti ili GTX 1060 Max-Q grafičku karticu. Moguće je dobiti i 16 GB Optane memorije.

RepublikaFoto: youtube.com/HP

 

Laptop svojim dizajnom ostavlja utisak da pripada gejming svetu, a tome posebno doprinosi tastatura futurističkog stila.

Tastatura ima pozadinsko osvetljenje, a korisnici mogu da biraju između belog, zelenog ili ljubičastog osvetljenja. Od toga zavise i boje ukrasa koji su deo laptopa.

Uređaj se može dobiti s 1080p 60Hz displajem, 1080p 144Hz displajem ili 4K 60Hz displajem. Laptop ima relativno solidne specifikacije iako ne pruža najviši nivo performansi.

Prodaja počinje u maju i junu zavisno od uređaja. HP unapređuje svoje standardne Pavilion laptope i desktop računare novim bojama, a u nekim slučajevima i procesorima osme generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading