OPAKA INOVACIJA: Uskoro savitljivi tablet?

Autor: srbijadanas.com

Razonoda

12.04.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima, Microsoft razvija uređaj, koji je po konceptu sličan kompanijinom Courier modelu koji je otkazan još 2009/2010 godine. Kodno ime novog tableta je Andromeda i ovo će biti sklopivi tablet koji radi pod Windows 10 operativnom sistemu, a baziran je na ARM arhitekturi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tablet će imati mogućnosti pozivanja, ali neće biti smartfon - mada, kada je savijen, navodno će moći da se smesti u džep. Glavna prodajna odlika uređaja će biti centrirana oko unosa olovkom. 

Očekuje se da će tablet koristiti najnoviji Snapdragon SoC. Microsoft neće pozicionirati tablet ni protiv jednog Android ili iOS uređaja, već planira da kreira sopstvenu nišu, koja bi se mogla zvati "digitalni dnevnik".


Za sada nikakve specifikacije Andromeda tableta nisu procurele, ali u pitanju je uređaj koji bi mogao nositi Surface brand kada se bude zvanično pojavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading