Cooler Master predstavio MasterBox MB500 i TD500L

Autor: pcaxe.com

Razonoda

06.04.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova kućišta nam dolaze iz Cooler Master-a, a u pitanju su MasterBox MB500 i TD500L, koja su imala svoju premijeru na CES ranije ove godine.

RepublikaFoto: youtube.com/DinoPC
Master Box MB500

Tu je Semi-Mesh Front, kao i ventilacione rupe na samom vrhu MasterBox MB500 koje su tu kako bi se omogućio što bolji protok vazduha, dok su u ponudi i tri prethodno instalirana RGB LED ventilatora koji nadograđuju sistem, kao i dizajn.

Tu je takođe i odeljak za kablove gde ih možete komotno sakriti radi oslobađanja prostora, a sam enterijer je prostran.

Kada pričamo o MasterBox MB500, imamo semi-meshed prednji panel kao i rupe za ventilaciju na vrhu, kao i dva prethodno instalirana 120mm RGB ventilatora na prednjoj strani, kao i jedan od 120mm na zadnjoj strani.

Iz kompanije navode da je MB500 namenjen gejmerskoj populaciji, kao i PC entuzijastima, uz povoljne termalne performanse, kao i sam dizajn. Takođe, tu je i prostrana unutrašnjost, kao i two chamber dizajn uz pomoć kojeg možemo sastaviti kućište brže i čistije, a tu je podrška za 360mm radijator, 400mm dugačku grafičku kartu, CPU hladnjak do 160mm u visinu, kao i PSU dužine do 180mm.

Paneli sa strane su od kaljenog stakla i debeli su 4mm. MasterBox TD500L dolazi sa diamond-cut dizajnom prednjih panela, kao i onih sa strane, a iz Cooler Master navode da sidewall sa LED-ovima može proizvesti specijalne svetlosne efekte iz drugačijih uglova, a takođe ćete imati bolji uvid u vaš sistem.

Kada se priča o podršci za komponente, TD500L ima podršku za šest 120mm ventilatora, kao i instalaciju ventilatora na prednjoj strani, gornjoj ili zadnjoj strani, a možete smestiti i grafičke karte do 407mm dužine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading