NAJTANJI LAPTOP NA SVETU Acer Swift 7 Ultrabook

Autor: klix.ba

Razonoda

09.01.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laptopi koji se pojavljuju na Consumer Electronics Showu uglavnom pripadaju srednjem segmentu, jer kompanije svoje unikatnije i impresivnije modele čuvaju za neke druge prilike gde će privući više pažnje. Ipak, kompanija Acer je pripremila tri poboljšane verzije prethodnih modela, a među njima je poboljšani Swift 7, koji je postao najtanji laptop na svetu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Linus Tech Tips
Swift 7 Ultrabook

Titulu najtanjeg laptopa na svetu je Swift 7 Ultrabook dobio zahvaljujući debljini od svega 8, 98 milimetara. Poseduje sedmu generaciju Core i7 procesora, 8 GB RAM-a i 256 GB PCIe SSD memorije, 14-inčni umesto 13,3-inčnog ekrana iako i dalje ima rezoluiciju 1080p. Velika promena je podrška 4G LTE povezivosti, koja je još uvek retka.

Cena laptopa Asus Swift 7 Ultrabook iznosi 1.699 dolara, a prodaja počinje u martu.

Asus je pripremio i poboljšanu verziju laptopa Nitro 5 za gamere, koji je dobio AMD Radeon RX560 grafičku kartu i AMD-ove najnovije Ryzen procesore. Moguće je dobiti do 32 GB RAM-a i 512 GB SSD memorije, a laptop ima 15,6-inčni ekran 1080 piksela.

Nitro 5 možda nije najbolji ili najbrži laptop za gamere na tržištu, ali je dovoljan za one koji žele ući u svet PC gaminga, dok početna cena iznosi 799 dolara. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading