(VIDEO) Pogledajte dobro - OVO JE KUĆIŠTE!

Autor: benchmark.rs

Razonoda

02.01.2018

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DeepCool je predstavio kućište za koje kompanija tvrdi da je prvi svetski model smart PC kućišta koji omogućava gejmerima da prilagođavaju RGB osvetljenje i sprovođenje toplote uz pomoć aplikacije koju je moguće koristiti preko telefona.

RepublikaFoto: youtube.com/PC For Life
Neverovatno kućište

Novo Quadstellar kućište karakteriše ekstremno stilizovan izgled, a može da uskladišti PC komponente iz premijum segmenta, uključujući i E-ATX matične ploče i sisteme sa više grafičkih karti. Kućište podržava i velika napajanja. Tu su četiri odvojena dela, kako bi se eliminisalo mešanje odvođenja toplote između pregrada, sa ciljem da se postigne maksimalna efikasnost hlađenja.

Deepcool je narednu generaciju Quadstellar gejming PC kućišta kreirao za entuzijaste, a kućište nudi prilgodljivi RGB Lighting System; podesivu brzinu ventilatora; inteligentnu kontrolu temperature. Kućište može da uskladišti do tri grafičke karte u SLI i multi-GPU konfiguracijama. 


Novo DEEPCOOL QUADSTELLAR kućište će biti dostupno od januara 2018. godine, po ceni od 399 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading