DOKAZANA NAJVEĆA MISTERIJA - Naučnici potvrdili da vanzemaljci postoje!

Autor:

Razonoda

20.05.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživači su došli "bliže nego ikada ranije" u potvrđivanju toga da vanzemaljci postoje u našem solarnom sistemu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ipak su među nama?

Organizmi izolovani od prašine sakupljene sa površine Međunarodne svemirske stanice (MSS) "dokazuju" da život postoji izvan Zemlje.

Zapanjujuće tvrdnje su spremne da protresu svet nauke i pozdravljene su kao jedan od, ako ne i "najznačajniji naučni razvoj veka".

Smatra se da uzorci uzeti sa površine prozora MSS sadrže živa bića koja su srodna sa živim organizmima na Zemlji, potvrdili su ruski naučnici u poslednjih nekoliko dana.

Ruska svemirska agencija Roskosmos tvrdi da je malo verovatno da su oni došli sa Zemlje i gotovo je sigurno da su vanzemaljskog porekla.

To je dovelo britanske svemirske naučnike do toga da ponove tvrdnje da ne samo da život postoji na drugim planetama, nego vanzemaljska bića stalno dolaze na Zemlju iz svemira.

Ovo otkriće je pozdravljeno kao izuzetno čvrst dokaz postojanja vanzemaljaca u senzacionalnim razvojima koji su postavljeni da promene globalno mišljenje o postojanju života izvan Zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading