Gmail za Android sa većom kontrolom swipe opcije

Autor: Republika

Razonoda

12.06.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su swipe pokreti (pokreti prevlačenja) za lakše upravljanje e-poštom tu već neko vreme, Gmail za Android ih je učinio još boljim. Ako na svom telefonu imate najnoviju verziju aplikacije Gmail (8.5.20), sada ćete moći da prilagodite swipe pokrete umesto da koristite samo podrazumevana podešavanja. Engadget je potvrdio novu funkcionalnost koju je prvobitno otkrio Android Police a preneo je 9to5Google.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Možete aktivirati novu swipe funkciju u Gmail-ovom odeljku General settings, a zatim doći do stranice za određena swipe podešavanja. Tada ćete moći da izaberete šta se dešava kada prevučete na desno ili prevučete na levo, uključujući komande kao što su arhiviranje, brisanje, označavanje kao pročitano ili nepročitano, premesti, odloži (snooze) ili ništa od navedenog, piše  Engadget.

Ovo dovodi Gmail aplikaciju (na Android-u, barem) na nivo sa mogućnošću desktop verzije Gmail da odloži mejlove za kasnije.

Jednom kada konfigurišete swipe opciju, trebalo bi da radi na celoj aplikaciji Gmail. Sada imamo potpunu kontrolu nad onim što se dešava kada prevlačimo e-poštu. Prema Android Police-u, ažuriranje je već uveliko pušteno, tako da bi trebalo da je vidimo uskoro ako već nismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading