ČUDNO: Roditelji plaćaju trenere kako bi deci pomogli da pobede u igri

Autor: Republika

Razonoda

03.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan čas učenja deteta da igra popularnu igru staje najmanje 20 dolara.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Fortnite groznica trese svet, a poslednja vest izazvala je bes Android zajednice - navodno, Android verzija neće biti dostupna na svim modelima, a i biće gotovo do kraja septembra ekskluziva Samsung Galaxy Note 9 telefona.

Ako je to izazvalo lavinu besa i komentara, pitamo se kako li će ljudi reagovati na činjenicu da roditelji decu vode na časove Fortnite-a, i to po ceni od čak 20 dolara pa naviše!

Ako nemate pojma šta je Fortnite, onda da vas ukratko uputimo. Fortnite je multiplatformska pucačina u kojoj učestvuje do 100 igrača odjednom, boreći se kroz igru samostalno ili u malim timovima. Cilj je zbrisati sve ostale sa mape i biti poslednji preživeli.

Igra je besplatna za igranje, ali kao i većina današnjih gejming hitova, posebno mobilnih, nudi kupovinu napretka kroz igru, pojačavanje naoružanja, izgleda, izdržljivosti i ko zna šta sve još!

U želji da im deca budu što bolji igrači roditelji širom sveta, posebno u Zapadnoj Evropi i SAD ne žale novca da svojim mališanima plate specijalizovane “tutore“, koji će im pomoći da bolje taktički i na druge načne igraju Fortnite.

Nažalost, ne znamo kako izgleda jedan prosečan Fortnite čas, ali traje između pola i punog sata, a na časove dolaze i roditelji, kako bi se “bolje povezali sa svojom decom“, objašnjava The Next Web.

- Već za nedelju dana, posle tri časa učenja, odneo sam prvu solo pobedu u igri. To mi je dalo samopouzdanje među drugim tatama, a i sin je ponosan na mene - rekao je jedan od roditelja, koji je krenuo na Fortnite časove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading