(VIDEO) Call of Duty: Black Ops 4 multiplejer beta trejler

Autor: benchmark.rs

Razonoda

31.07.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Call of Duty: Black Ops 4 multiplejer beta počinje kasnije ove nedelje, a Activision i Treyarch nam sada donose trejler koji najavljuje dosta zanimljivih stvari za ovu betu. Trejler nam daje prvi pogled na Blackout, koji predstavlja Battle Royale mod za Black Ops 4.

RepublikaFoto: youtube.com/Call of Duty
Call of Duty

Blackout mod se pojavljuje tokom samo petnaestak sekundi u trejleru, ali se dosta može saznati iz različitih scena i isečaka iz gejmpleja. Prvo, trejler se fokusira na dve grupe igrača, sa po četiri osobe u timu. Ovo znači da će mod imati različite mogućnosti i opcije igranja.

Još jedna primetna karakteristika trejlera jeste kaoliko različito izgledaju operatori koji će moći da budu igrivi u glavnom multiplejer modu. Veoma kratko je primetan i ženski model lika, koji će verovatno biti dostupan.

Trejler pominje da će Blackout beta biti dostupna od septembra, dok kompletna Call of Duty: Black Ops 4 igra stiže 12. oktobra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading