LETNJE GEJMING OSVEŽENJE: Stiže nova Commandos igra

Autor: Republika

Razonoda

16.07.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovo sušno julsko letnje vreme, bar kada je gejming u pitanju, dobijamo zaista sjajnu informaciju – stiže nova Commandos igra!

RepublikaFoto: pixabay.com

Pravo na ovu pomalo zaboravljenu franšizu otkupio je studio Kalypso Media, koji stoji iza serijala kao što su Tropico, Dungeons i Railway Empire, tako da su Komandosi, po svemu sudeći, u dobrim rukama.

Ova vest stiže direktno od samog studija, koji je na svom Tviter profilu objavio da je kupio celokupno vlasništvo studija Pyro Studios, što osim komandosa uključuje i druge igre, poput Imperial Glory i Praetorians.

I odmah je najavio da će raditi na nekoliko igara, jedna je potpuno novi naslov, ali nas takođe očekuje i nekoliko rimejka/rimastera starih Commandos-a, kako bi ponovo uživali na novim sistemima u ovim klasicima.

Iz studija Pyro kažu da su zadovoljni time što su postali deo Kalypso Media grupe, što će im omogućiti nastavak neometanog rada i osigurati novi život za njihove igre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading